Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Ennek részleteit elolvashatja Adatvédelmi Tájékoztatónkban. Rendben
Termékek Menü
0
   

Thank you ökopalackok

A Thank you palackok a világ első 100%-ban környezetbarát palackjai. A palackok különlegessége, hogy csak természetes és lebomló anyagokból készülnek, ezáltal nem terhelik a környezetet! A Thank you palackokat használva Te is hozzájárulsz a bolygónkon keletkező műanyag szemét csökkentéséhez.

Ezen palackok is az aranymetszés arányai alapján készülnek, ahogyan a többi Nature's Design termék, aljukon pedig a "thank you" (=köszönöm) felirat szerepel. Az elnevezés abból a gondolatból született, hogy ha a bolygónk képes volna beszélni, akkor egészen biztosan megköszönné nekünk, hogy műanyag palackok helyett környezetbarát palackokat használunk!

Az új Thank you termékcsaládnak négy tagja van: a 0.7 literes és a 0.5 literes palackok, a 0.3 literes palack forró italok számára valamint a 0.3 literes cumisüveg. A palackok kizárólag természetes anyagokból készülnek: üveg, fa, parafa, fém, kaucsuk stb. A palackok vonzó külsővel és bizonyítottan hosszú élettartammal rendelkeznek, ezáltal is növelve használóik elégedettségét!

A Thank you termékcsaládot először a 2015. februárjában megtartott BioFach kiállításon és vásáron mutatták be, amely a legnagyobb bio vásár a világon és ahol a termékcsalád megkapta a legjobb új terméknek járó díjat. 2015. augusztus 31-én pedig az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSZB) kiváló tervezésért és fenntarthatóságért járó Európai Díját nyerte el. Az ÖKOpalackok teljes egészében az Európai Unió tagállamaiban készülnek.

Nézet:
Rendezés:
Ingyen kézbesítés
Hívjon minket!

Milyen árkategóriában szeretne vásárolni?
Hogyan vásárolhat?
Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on is!
Kiemelt partnereink

 

Termék díjaink