Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Ennek részleteit elolvashatja Adatvédelmi Tájékoztatónkban. Rendben
Termékek Menü
   

Poharak

A Nature's Design (=magyarul "Természet alkotta") poharak egytől-egyig az aranymetszés tökéletes arányai alapján készülnek. A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

A Mythos poharak tudatos kialakításuk, erős anyaguk miatt intenzív, napi használatra készültek. Kaphatóak arany, fehér, színes, platina Élet virága szimbólumos, valamint szimbólum nélküli változatban.

A Mythos Csakra poharak alján a 7 fő csakra szimbóluma, színe és megerősítő kifejezése szerepel. A poharak együtt, készletben is megvásárolhatóak.

A Jasmina poharakat elegáns megjelenése, finom vonalvezetése és a Mythos pohárhoz képest vékonyabb fala miatt elsősorban ünnepi alkalmakra ajánljuk. Kaphatóak arany, fehér, színes, platina Élet virága szimbólumos, valamint szimbólum nélküli változatban.

A Calix poharak körébe vörösboros (gépi készítésű vagy szájjal fújt) és fehérboros poharak tartoznak, valamint egy pálinkáspohár szett.

 

Hívjon minket!
Ingyen kézbesítés
Hogyan vásárolhat?
Milyen árkategóriában szeretne vásárolni?
Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on is!
Termék díjaink